Sambata seara, peste 20.000 de romani si nu numai au luat cu asalt Ultima Playa din Mamaia pentru un show demential cu DJ-ul numarul unu din lume, Fatboy Slim.

Nebunia a inceput inca din Bucuresti, cand trenurile spre Constanta, indeosebi personalul, au fost pline pana la refuz. Peste 3.000 de amatori de beat-uri si distractie pe plaja au napustit in trenuri, unii pe geam, altii pe unde au reusit mai bine, spre cosmarul nasilor. La Mamaia lumea s-a inghesuit abia cu o ora inainte de spectacolul artistului britanic Norman Cook (Fatboy Slim).
ATMOSFERA. DJ Vania a fost cel care a dat tonul la platane, la ora 18:00, cedand locul lui Rhadoo, care a mixat pana dupa ora 22:00, momentul cel mai mult asteptat de clubberi. Aparitia lui Fatboy Slim a creat isterie si ropote de aplauze, dar si cateva picaturi de ploaie, artistul debutand cu hitul ""Praise you"", cu care si-a incheiat, de altfel, show-ul. Scena, nu foarte mare, a fost invaluita de lumini fluorescente, creand o atmosfera feerica. Fatboy a mixat mai putine piese vechi, preferand sa impresioneze publicul cu mixuri ale unor piese aflate din top, precum ""Crazy"" (Gnarls Barkley) sau ""Fatboy Slim is Fuckina€™ in Heaven"". Show-ul impresionabil al britanicului nu a durat mai mult de doua ore, lui Dobrica (Haute Culture) revenin-du-i misiunea de a mai mixa pana la ora stingerii: 02:30. Ce-ar mai fi de spus? Animatoarele show-ului au fost de nota 10, iar salvamarii, in numar mare, au avut grija sa nu se intample accidente. Ce a lasat in urma Fatboy? Mii de pahare si sticle, dar si o amintire de neuitat pentru fanii muzicii de gen.

MICROBIST