Un Mutzner, zeci de carti, portelanuri si diverse maruntisuri de pret va asteapta astazi la Casa de licitatie Monavissa. Incepand cu ora 11:00, oricare din cele peste 220 de obiecte puse in vanzare poate fi al dumneavoastra. Asta daca nu v-ati ch
Un Mutzner, zeci de carti, portelanuri si diverse maruntisuri de pret va asteapta astazi la Casa de licitatie Monavissa.

Incepand cu ora 11:00, oricare din cele peste 220 de obiecte puse in vanzare poate fi al dumneavoastra. Asta daca nu v-ati cheltuit toti banii pentru concediul mult visat.
La sectiunea Arta plastica intra in competitie o icoana imparateasca de secol XIX - Maica Domnului - evaluata la 5.000-6.000 de lei. Si un Mutzner - ""Crang"" - care are un pret de pornire de 22.000 de lei noi. Mult mai ieftina este o ""Tarancuta"" de Rudolf Schweitzer Cumpana, evaluata la 6.000-7.000 de lei noi.
CARTI. Daca va plac cartile de colectie, puteti sa licitati, de exemplu, pentru ""Bucuresti, ghidul oficial"", tiparit in 1934 - 180 de lei - , ""Istoria fondarei orasului Bucuresti"" (1891) scrisa de Dimitrie Pappasoglu - 600 de lei - sau pentru cele sase volume ""Larousse-ul secolului XX"" - 1.600 de lei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.