Astazi este ultima zi a salonului Bookfest. La ora 19:00, portile targului se vor inchide si fiecare editor isi va face bilantul. Daca nu ati fost atras de reduceri (in medie de la 10% la 25%) sau de campaniile speciale ale unor edituri precum Univ
Astazi este ultima zi a salonului Bookfest. La ora 19:00, portile targului se vor inchide si fiecare editor isi va face bilantul.
Daca nu ati fost atras de reduceri (in medie de la 10% la 25%) sau de campaniile speciale ale unor edituri precum Univers, Curtea Veche, Humanitas sau Rao, inca mai puteti prinde cateva lansari pe ultima suta de metri. Iata ultimele oferte de duminica: Alteta sa Radu Principe de Hohenzollern lanseaza la Polirom (ora 11:00) volumul ""Europa din Noi"". Cartea reflecta doua realitati: cea a propriului destin, care a translat din lumea artei in lumea publica, precum si realitatea lumii noastre, osciland intre democratia-spectacol si actele de eroism.
Ora 13:00. Seria Traian
Ungureanu continua la Humanitas cu ""Razboiul timpului; Tehnica neputintei la romani"".
La ora 16:00 se lanseaza doua volume care il au in centrul atentiei pe Mircea Eliade (foto): ""Jurnalul portughez"" al lui Mircea
Eliade si ""Eliade despre Portugalia"" - Sorin Alexandrescu.
Premiile finale. La ora 16:30, Salonul Bookfest isi va desemna eroii. Vor fi decernate premii pentru Cartea de succes a salonului, Autorul de succes, Cel mai indragit autor roman si Cea mai indragita editura.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.