Cristian Bejinariu, expertul contabil din cauza caruia a fost arestat omul de afaceri Ovidiu Tender, nu s-a prezentat nici ieri la sedinta Comisiei de Disciplina a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, la care a fost c
Cristian Bejinariu, expertul contabil din cauza caruia a fost arestat omul de afaceri Ovidiu Tender, nu s-a prezentat nici ieri la sedinta Comisiei de Disciplina a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, la care a fost convocat si Tender.

Comisia a amanat, pentru ultima data termenul pentru audiere, pana la data de 29 iunie. ""Din pacate, domnul Bejinariu, parat, nu s-a prezentat nici astazi. Am fost amanat de Comisie inca doua saptamani, acesta fiind ultimul termen care i se da lui Bejinariu pentru a se apara"", a declarat Ovidiu Tender, la iesirea de la sedinta Comisiei.
REACTII. ""Cred ca nu s-a prezentat pentru ca nu are cum sa se apere. Am convingerea ca membrii comisiei sunt oameni corecti si sunt sigur ca vor decide suspendarea expertului Bejinariu"", a mai spus Tender.
""Am facut cerere de trei ori pentru ca Bejinariu sa fie audiat de Parchet in calitate de martor, insa cererea noastra nu a fost acceptata"", a declarat Mariana Stefan, unul dintre avocatii lui Tender. ""Suntem consternati de atitudinea lui Bejinariu. Acesta este un denuntator de profesie, a mai fost audiat de comisiile de disciplina. Il asteptam sa vina sa se apere, sa il priveasca in ochi pe clientul meu, care a stat in arest ilegal, in baza acestui autodenunt"", a spus si avocatul Lucia Musat. Aparatorii lui Ovidiu Tender au depus o plangere penala impotriva expertului Cristian Bejinariu, considerand ca acesta a pus la cale un scenariu pentru ca procurorii sa il aresteze pe cunoscutul om de afaceri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.