In aceasta vara, unul dintre cele mai solicitate grupuri de la noi este fara indoiala Sistem, Zoli & Co avand antamate concerte, saptamanal, din aprilie si pana la toamna. De obicei, concertele sunt in week-end, iar Andra, Akcent, Heaven si A
In aceasta vara, unul dintre cele mai solicitate grupuri de la noi este fara indoiala Sistem, Zoli & Co avand antamate concerte, saptamanal, din aprilie si pana la toamna.

De obicei, concertele sunt in week-end, iar Andra, Akcent, Heaven si Anna Lesko formeaza ""deschiderea"" standard pentru trupa care a reusit (vinerea trecuta) la Suceava o audienta-record: 60.000 de spectatori. Dar marele hop al verii va fi cel de la 23 iunie, cand Sistem va canta, alaturi de Suie Paparude, pe Lia Manoliu, in deschidere la Depeche Mode. Pentru acest eveniment, Sistem si-a luat un set nou de butoaie si repeta zilnic (intre doua si trei ore) noile aranjamente si coregrafii. In acelasi timp, grupul pregateste lansarea noului album, primul la Cat Music, care este deja gata. Desi inca n-are titlu (subiect de dezbatere si propuneri pentru fani), discul contine 12 piese si e compus (fara Moga!) de o serie de compozitori extrem de talentati ca Bogdan Popoiag sau George Dorin Hora, student la Facultatea de Muzica din Universitatea Timisoara. Cateva voci deosebite - Andra, Natalia Barbu, Grigore Lese sau Lucia Stefanescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.