A-l prezenta, ar fi inutil. Este omul care a avut pe cap doua condamnari la moarte din partea unui regim care nu accepta sa fie contrazis si contestat. A parasit Romania lui Ceausescu in 1978 si de atunci denunta regimul comunist, cu fiecare ocazie c
A-l prezenta, ar fi inutil. Este omul care a avut pe cap doua condamnari la moarte din partea unui regim care nu accepta sa fie contrazis si contestat. A parasit Romania lui Ceausescu in 1978 si de atunci denunta regimul comunist, cu fiecare ocazie care i se ofera. Ion Mihai Pacepa vorbeste despre rolul Comisiei de studiere a dictaturii comuniste din Romania.


Jurnalul National: De 28 de ani, de cand ati parasit tara, atacati regimul comunist care a marcat destinul Romaniei. La 16 ani de la Revolutie, iata ca s-a infiintat o Comisie de analiza a dictaturii comuniste. Va veti vedea visul cu ochii?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.