Desi oficialii giulesteni s-au declarat nemultumiti de decizia LPF de amanare a startului returului Diviziei A cu o saptamana, antrenorul Razvan Lucescu (foto) spune ca in acest fel are mai mult timp sa pregateasca meciul din Cupa UEFA cu Hamburg.

""Amanarea este un avantaj pentru noi. Astfel avem timp suficient si liniste sa pregatim partida de joi. Nu va fi usor cu Hamburg, o echipa cu multi jucatori straini, aflata pe locul 3 in Bundesliga si care reprezinta o forta in fotbalul mondial"", a spus Lucescu.
ANTRENAMENT. Dupa ce a ajuns pana in optimile de finala ale Cupei UEFA, cel mai lung traseu european din istoria clubului, Rapid a facut un salt spectaculos si in clasamentul Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului. Astfel, giulestenii se afla in prezent pe locul 24, cu 191 puncte, dupa ce luna trecuta a fost pe 41. In aceeasi ierarhie, Steaua se afla pe locul 54 (155p), iar Dinamo pe 117 (110p).
ADVERSAR. Indisponibil de la inceputul lunii fe-bruarie, cand si-a fracturat maxilarul, atacantul brazilian Ailtonar doreste sa revina in echipa lui Hamburg in meciul de azi cu Bayern Munchen. Ailton si-a reluat antrenamentele joi, insa antrenorul Thomas Doll ar prefera sa astepte meciul cu Kaiserslautern, din 12 martie, pentru a-l utiliza din nou.
BILETE. Biletele pentru prima mansa a intalnirii cu Hamburg, care va avea loc joi, de la ora 17:00 (Antena 1), pe stadionul Giulesti, vor fi puse in vanzare incepand de luni. Preturile sunt urmatoarele: tribuna 0 - 150 RON, tribuna I - 40 RON, tribuna a II-a - 15 RON, peluze - 10 RON.