Dupa ce Ioan Becali a declarat ca Dinamo l-a transferat pe Hristu Chiacu, prezentand in acest sens o hartie care avea vizibil data schimbata cu un an, presedintele CA al FC National, Constantin Iacov, a declarat ieri ca prefera sa il vanda gratis in
Dupa ce Ioan Becali a declarat ca Dinamo l-a transferat pe Hristu Chiacu, prezentand in acest sens o hartie care avea vizibil data schimbata cu un an, presedintele CA al FC National, Constantin Iacov, a declarat ieri ca prefera sa il vanda gratis in vara pe jucator. ""Am depus memoriu la FRF si la LPF, pentru ca este o problema legala. Daca vrem sa pastram legea, nu il vom ceda acum. Il putem lasa de la vara chiar gratis, dar nu vrem sa se creada ca o firma de impresariat mai poate sa faca abuzuri"", a spus Iacov. La randul sau, Chiacu a declarat ca pentru moment se antreneaza cu fratele sau si ca asteapta sa fie anuntat despre situatia sa de impresarul Victor Becali.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.