Dragii mei,
Va multumesc pentru retetele pe care ni le dati in fiecare saptamana. Imi sunt foarte utile, mai ales atunci cand am musafiri, mai ales in ceea ce priveste modul de a aranja mancarurile pe farfurie. Sfaturile dumneavoastra ajuta c
Dragii mei,
Va multumesc pentru retetele pe care ni le dati in fiecare saptamana. Imi sunt foarte utile, mai ales atunci cand am musafiri, mai ales in ceea ce priveste modul de a aranja mancarurile pe farfurie. Sfaturile dumneavoastra ajuta chiar si gospodinele cu ani de vechime in bucatarie. Va trimit si eu una dintre retetele mele favorite. Pui cu mere. Va trebuie un pui sau 4 pulpe, 6 cartofi mari, trei mere mari, ulei, condimente pentru pui: oregano, chilli, boia dulce, condimente pentru cartofi. Se transeaza puiul sau pulpele, se curata cartofii de coaja, se curata merele de coaja si li se scoate cotorul. Cartofii se taie felii potrivit de groase si merele se taie felii subtiri. Se pune ulei in cratita cu capac, se asaza cartofii, puiul si merele deasupra se stropeste cu ulei si se pune capacul. Se tine la cuptor 30 de minute la foc potrivit. Se serveste cald, alaturi de verdeata proaspata. Va doresc pofta buna!
Mariana Ionescu, Tulcea


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.