Un barman dintr-un local din comuna prahoveana Starchiojd a fost injunghiat, in noaptea de sambata spre duminica, de un client aflat in stare de ebrietate, pe care a refuzat sa-l serveasca cu bere. Iulian V., din comuna prahoveana Starchioojd, a intr
Un barman dintr-un local din comuna prahoveana Starchiojd a fost injunghiat, in noaptea de sambata spre duminica, de un client aflat in stare de ebrietate, pe care a refuzat sa-l serveasca cu bere. Iulian V., din comuna prahoveana Starchioojd, a intrat, sambata, cu putin timp inainte de miezul noptii, intr-unul din barurile din localitate. Aflat in stare de ebrietate, tanarul, in varsta de 21 de ani, a inceput sa-i ameninte pe cei aflati in local si pe barmanul de serviciu, care a refuzat sa-l serveasca cu bere.
In acel moment Iulian V. a fost scos afara din bar. Acesta s-a intors insa in local, zece minute mai tarziu, dar, in urma interventiei mai multor tineri aflati in zona si a unui politist comunitar, el a plecat spre casa. "Dupa alte 15 minute, Iulian a revenit la barul in cauza, fiind insotit de mama si de sora sa, care au aruncat cu pietre in geamurile localului, in timp ce el a intrat in local, unde l-a lovit cu un cutit pe barmanul de serviciu, Alexandru C., in varsta de 27 de ani, din aceeasi localitate", se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova. Barmanul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgente Prahova, unde a ramas internat cu diagnosticul "plaga prin injunghiere hemitorace drept". (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.