Pe Transfăgărăşan se acţionează joi pentru îndepărtarea stratului de zăpadă depus pe carosabil, circulaţia rămânând în continuare deschisă pe timpul zilei.

Strat de zăpadă de 10 centimetri pe Transfăgărășan

În anumite zone, stratul de zăpadă atinge şi 10 centimetri.

"Iarna şi-a intrat pe deplin în drepturi pe Transfăgărăşan! Azi dimineaţă am intervenit din nou pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil atât pe partea nordică, în judeţul Sibiu, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, cât şi pe versantul sudic, în judeţul Argeş, între Piscul Negru şi tunel. În acest moment ninge în continuare, iar temperaturile de la altitudine au coborât sub zero grade, stratul de zăpadă atingând pe alocuri şi 10 centimetri", informează joi, pe pagina de Facebook, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov.

Avertismente pentru șoferi

Aceştia recomandă şoferilor să circule cu prudenţă în zonă şi să aibă maşina pregătită de iarnă, informează Agerpres.

"Cu toate că în continuare circulaţia este deschisă pe Transfăgărăşan pe timpul zilei, vă rugăm să circulaţi cu prudenţă pe toate drumurile montane şi nu vă aventuraţi în zone cu zăpadă dacă nu aveţi maşina pregătită pentru iarnă", arată sursa citată.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.