Horoscop săptămânal 23-29 mai. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată a lunii mai. Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă iert cu fiecare zi care trece. Sunt demnă de compasiune și bunătate. Universul ma iubește.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu că sunt aproape să-mi îndeplinesc obiectivele și să îmi văd visurile devenite realitate. Mă eliberez de trecut și îmbrățișez viitorul.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Și asta va trece. Este o perioada dificilă, nu o viață dificilă. Am încredere în Univers. Știu că este un plan divin pregătit pentru mine.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai ascund nimic. Îmi folosesc vocea și vorbesc, chiar dacă acea voce poate deranja alte persoane. Oamenii care mă iubesc îmi vor respecta opiniile și alegerile.

Retail jobs

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Fericirea nu începe când acel ceva este rezolvat. Fericirea este despre ce se întâmplă fix acum, când mă bucur de tot ce am, când trăiesc în prezent.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.