Un acvariu din China gazduieste un eveniment inedit denumit Jocurile Olimpice Subacvatice, organizat pentru marcarea Anului Nou Chinezesc. In cadrul evenimentului, ce se desfasoara la Underwater World, in orasul Qingdao, figureaza sporturi pr

Un acvariu din China gazduieste un eveniment inedit denumit Jocurile Olimpice Subacvatice, organizat pentru marcarea Anului Nou Chinezesc. In cadrul evenimentului, ce se desfasoara la Underwater World, in orasul Qingdao, figureaza sporturi precum scrima, tirul, ciclismul sau gimnastica. Toti competitorii - noteaza site-ul Ananova - sunt scafandrii profesionisti, iar probele au fost adaptate la conditiile deosebite in care au loc. La scrima, de pilda, participantii se vor lupta in timp ce vor trebui sa stea balansati pe un cablu de metal, primul care va cadea urmand sa fie declarat invins.
La tir, competitorii vor folosi harpoane speciale, pentru a trage in baloane. ocurile Olimpice Subacvatice vor dura aproximativ doua saptamani si se vor incheia in jurul datei de 12 februarie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.