Doi mistreti decapitati in centrul Brailei. Jandarmii braileni au descoperit, ieri, la cativa metri de sala Polivalenta, cadavrele a doi mistreti. Zona a fost imediat izolata, iar mistretii au fost ridicati de catre Directia Sanitar Veterinara pentr
Doi mistreti decapitati in centrul Brailei. Jandarmii braileni au descoperit, ieri, la cativa metri de sala Polivalenta, cadavrele a doi mistreti. Zona a fost imediat izolata, iar mistretii au fost ridicati de catre Directia Sanitar Veterinara pentru efectuarea unor analize complexe, in conditiile in care in Insula Mica a Brailei a fost semnalata existenta pestei porcine. Autoritatile cred ca animalele transate au fost aruncate acolo de braconieri. Complicele lui Hayssam, liber sa-l urmeze. Armatorul navei cu care a fugit Omar Hayssam poate parasi Romania, a decis ieri Curtea de Apel Constanta. Mustafa Tartousi contestase de cateva luni interdictia procurorilor, spunand ca trebuie sa recunoasca paternitatea unui copil in Marea Britanie. Jaf inscenat la o agentie de pariuri. Un agent de pariuri din Targu Mures a inscenat un jaf la agentia unde lucreaza, ca sa justifice absenta din casierie a unei sume. El a povestit ca a fost amenintat de doi necunoscuti cu un cutit, dar politistii au stabilit ca, de fapt, el platise in plus unui client, din greseala, suma declarata furata, 1.725 lei. Alta pauza pentru Copos. Dosarul "Loteria", in care este judecat fostul vicepremier George Copos, va lua din nou o pauza. Dupa ce procesul a fost suspendat mai bine de sapte luni pentru ca avocatii au obtinut trimiterea dosarului la Curtea Constitutionala, ieri, Curtea de Casatie a decis trimiterea acestuia la Parchetul General, intrucat ancheta nu trebuia facuta la DNA. Troleu vandalizat de un taximetrist. Un taximetrist bucurestean s-a ales cu dosar penal dupa ce, cu doua zile in urma, a spart geamul lateral al unui troleu care circula pe bulevardul Rosetti, ca urmare a unui acces de furie. Taximetristul s-ar fi enervat la culme pe motiv ca soferul troleului nu il lasa sa-l depaseasca. Seful Politiei Moreni, demisie de onoare. Seful Politiei Moreni, Andrei Constantin, si-a dat demisia in urma unui scandal in care au fost implicati doi politisti. Cei doi subordonati, dar si alti doi colegi de la Politia Comunitara, au batut un localnic care bea bere pe strada si a refuzat sa o arunce. Sorin Miscoci, noul operator al presedintelui Basescu. Sorin Miscoci, unul dintre cei trei jurnalisti romani rapiti in Irak si operator la TVR, va fi de luni cameramanul principal al presedintelui Traian Basescu. Informatia a fost confirmata de Administratia Prezidentiala. Acesta il va inlocui pe actualul operator, Romeo Stancu, care a renuntat la post din motive personale. Traditia este ca operatorul presedintelui sa provina din randul angajatilor televiziunii publice.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.