Recent finalist la Australian Open, Jo-Wilfried Tsonga a fost selectionat pentru prima oara in echipa de Cupa Davis a Frantei, in vederea meciului cu Romania, din primul tur al Grupei Mondiale, care va avea loc la Sibiu, in perioada 8-10 februarie. <

Recent finalist la Australian Open, Jo-Wilfried Tsonga a fost selectionat pentru prima oara in echipa de Cupa Davis a Frantei, in vederea meciului cu Romania, din primul tur al Grupei Mondiale, care va avea loc la Sibiu, in perioada 8-10 februarie.

Ceilalti jucatori convocati sunt Richard Gasquet, Arnaud Clement, Michael Llodra si Giles Simon. In ceea ce priveste echipa Romaniei, aceasta a ajuns la Sibiu inca de luni si a efectuat deja primele antrenamente.

Antrenorii Adrian Marcu si Florin Segarceanu vor miza pe Andrei Pavel si Victor Hanescu la simplu, iar la dublu pe Florin Mergea si pe Horia Tacau. "Franta e favorita, dar vom incerca sa jucam cat mai bine si sa producem o surpriza", a declarat Adrian Marcu, in opinia caruia sansele noastre de victorie sunt de 30%.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.