BERBEC
Activitatile dvs. sociale nu decurg asa cum le-ati planificat, insa nu aveti nici un motiv serios sa va ingrijorati.

TAUR
Chestiunile materiale va intereseaza, mai ales ca simtiti nevoia de a va rotunji bugetul.

BERBEC
Activitatile dvs. sociale nu decurg asa cum le-ati planificat, insa nu aveti nici un motiv serios sa va ingrijorati.

TAUR
Chestiunile materiale va intereseaza, mai ales ca simtiti nevoia de a va rotunji bugetul. Activitatile financiar-contabile va sunt favorabile.

GEMENI
Orice graba, orice risc asumat inutil va poate provoca incurcaturi mai mari decat va inchipuiti. Putina prudenta nu strica.

RAC
Munca in colaborare va avantajeaza si este preferabila unei activitati strict individuale. Niste bani pe care ati mizat intarzie sa apara.

LEU
Veti reusi sa va canalizati energiile spre un scop care va va aduce nesperate avantaje. Eforturile si munca va vor fi rasplatite.

FECIOARA
Lucrurile va reusesc mai greu decat v-ati fi asteptat si acest lucru nu este de natura sa va multumeasca. Va trebui sa va mobilizati.

BALANTA
Inspiratia va poate ajuta sa finalizati o activitate inceputa cu mai mult timp in urma. In tot ceea ce intreprindeti veti primi sprijinul celor din jur.

SCORPION
Incercati sa nu va asumati riscuri prea mari, iar daca veti da dovada de mai putina incapatanare, veti avea numai de castigat.

SAGETATOR
Nu va angajati in prea multe activitati deoarece energia dvs. nu este nici pe departe la cota maxima. Acordati atentie sanatatii.

CAPRICORN
O zi buna pentru a va pune in practica planurile secrete. In acest sens puteti beneficia de protectia unei persoane importante.

VARSATOR
La serviciu va asteapta multe treburi de facut si, din pacate, nu mai aveti cum sa le ocoliti. Acest fapt va oboseste si va nemultumeste.

PESTI
Se iveste posibilitatea de a va imbunatati relatiile cu partenerii de afaceri sau chiar sa va gasiti colaboratori pentru planurile pe care le aveti.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.