Un profesor din Barlad este acuzat ca a batut un elev din clasa a V-a pana cand acesta a lesinat. Profesorul risca excluderea din corpul didactic si ani grei de inchisoare.
Ion Botez (foto), profesor la scoala nr. 4 "Ion Pamfile", l-a palmuit p
Un profesor din Barlad este acuzat ca a batut un elev din clasa a V-a pana cand acesta a lesinat. Profesorul risca excluderea din corpul didactic si ani grei de inchisoare.
Ion Botez (foto), profesor la scoala nr. 4 "Ion Pamfile", l-a palmuit pe unul dintre elevi, in varsta de 10 ani, pana cand acesta a lesinat. Fapta s-a petrecut la o ora de matematica, pe care Botez o sustinea la clasa unde este diriginte. Botez s-a suparat pentru ca unul dintre elevi nu era atent. Elevul a fost ridicat in picioare si a fost palmuit pana cand a lesinat. Colegii de clasa l-au dus pe copil acasa. Parintii s-au speriat si l-au transportat de urgenta la Spitalul Municipal, dupa care au facut un scandal monstru pe holurile scolii. Zeci de elevi care erau la ore au fost martorii unor scene incredibile, cu acuzatii si injuraturi. Botez i-a amenintat pe parintii copilului in cazul ca vor avea "tupeul" sa-l reclame undeva. Colegii profesorului bataus sustin ca acesta mai are doi ani pana la pensie si este grav bolnav, fapt care l-a facut irascibil in ultima perioada. De partea cealalta, elevii spun ca Botez este un cosmar pentru scolarii care au nenorocul sa il supere. Elevi si parinti povestesc ca profesorul este agresiv cu elevii, nu de putine ori venind sub influenta bauturilor alcoolice la cursuri. "Este un caz grav, pe care-l vom investiga cu toata atentia", a spus inspectorul general al ISJ Vaslui, Florin Ciurariu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.