Falsificatori de carduri, arestati la Botosani. Cinci falsificatori de carduri din Botosani au fost arestati, la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce au reusit sa puna mana, ilegal, pe sume importante de la bancomate de peste hotare. Reteaua a ajun
Falsificatori de carduri, arestati la Botosani. Cinci falsificatori de carduri din Botosani au fost arestati, la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce au reusit sa puna mana, ilegal, pe sume importante de la bancomate de peste hotare. Reteaua a ajuns in atentia politistilor dupa ce unul dintre membri a primit din strainatate un dispozitiv destinat fraudarii bancomatelor. Minora spulberata pe trecerea de pietoni de un sofer chinez. O minora de 12 ani din Constata a murit in spital, duminica noaptea, dupa ce a fost spulberata de un BMW pe o trecere de pietoni din comuna Castelu. Soferul, un chinez de 40 de ani, rezident in Romania, a fugit de la locul accidentului, insa a fost retinut dupa cateva ore. Laborator pentru depistarea drogurilor la IML. Institutul de Medicina Legala "Mina Minovici" a inaugurat, ieri, primul laborator pentru depistarea drogurilor din sange. Laboratorul, care a fost construit din fonduri PHARE, a costat aproximativ 2 milioane de euro, este cel de-al treilea de acest fel din tara. Captura-record de marfuri contrafacute. Vamesii constanteni au reusit sa descopere, ieri, in portul Constanta Sud, haine contrafacute in valoare de peste 800.000 de euro intr-un container venit din China. Este cea mai importanta captura de pana acum a autoritatilor vamale din Constanta. Copii scosi la cersit de mama. O femeie de 28 de ani din Bucuresti s-a ales cu dosar penal, dupa ce politistii Sectiei 18 au descoperit ca-si scotea copiii la cersit in cartierul Rahova. Cei doi minori, unul de 7 si celalalt de 9 ani, ar putea ajunge in grija unui asistent maternal. Zeci de bombe si gloante in curtea unui taran. Un locuitor din Scortaru Vechi, judetul Braila, a descoperit in curtea casei un adevarat arsenal din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Nicolae Medisan sapa in gradina, cand cazmaua a lovit ceva metalic. Dupa ce a apelat 112, la fata locului au sosit echipajele ISU, care au ridicat cateva zeci de gloante si bombe de mici dimensiuni pe care le-au depozitat in siguranta, pana cand vor fi distruse. Agenti de paza contra Legii uniformelor. Agentii de paza din Cluj au starnit o minirevolta, nemultumiti de faptul ca legea ii obliga sa poarte uniforme visinii. "Uniforma noua aduce cu cea a chelnerilor si a portarilor de hoteluri", se plange patroana unei agentii. Pentru o alta firma, care se ocupa de siguranta echipei de fotbal Universitatea, problemele apar in timpul meciurilor cu CFR, cand agentii de paza sunt obligati sa poarte culoarea echipei adverse. 150 de rromi, la spitalul din Lugoj. Spitalul din Lugoj a fost luat cu asalt de 150 de rromi, ieri, dupa ce patru conationali au ajuns la urgenta din cauza unui accident de circulatie. O masina in care se aflau sase persoane s-a rasturnat pe camp, din cauza vitezei excesive. Ceilalti doi pasageri au scapat nevatamati.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.