Cristina Spatar este foarte ingrijorata pentru podoaba sa capilara, care a inceput sa-i cada si sa nu mai creasca la loc. Gåndindu-se ca sufera de carente alimentare si ca numeroasele schimbari de look au afectat-o, cåntareata s-a hotar&
Cristina Spatar este foarte ingrijorata pentru podoaba sa capilara, care a inceput sa-i cada si sa nu mai creasca la loc. Gåndindu-se ca sufera de carente alimentare si ca numeroasele schimbari de look au afectat-o, cåntareata s-a hotaråt sa urmeze un tratament cu niste vitamine speciale, cumparate din Italia si Anglia. Cura cu aceste suplimente a avut insa si o urmare nedorita: Cristina s-a ingrasat cåteva kilograme, iar parul sau tot nu a crescut. Pe långa asta, vedeta mai are o durere: nu reuseste nicicum sa ramåna insarcinata.

Cristina Spatar a trecut in ultima vreme prin foarte multe schimbari de coafura, fapt care i-a cam afectat podoaba capilara. “L-am tot tuns in ultima perioada si vad ca nu mai creste. Imi si cade, dar asta e o chestie normala. Este absolut firesc sa-ti cada cam 100 de fire zilnic. Mi-am luat din Italia si de la Londra niste vitamine care sa-l ajute sa se regenereze, dar inca nu am vazut nici un rezultat. Singurul lucru pe care l-am realizat cu suplimentele astea a fost ca m-am ingrasat vreo patru kilograme, pe care acum nu stiu cum sa le dau jos! Ma chinui zi de zi cu diete, merg la sala, fac sport in fata televizorului si chiar m-am apucat sa mananc ciorba de varza. Nu am mai mancat niciodata pana acum o astfel de ciorba, dar am auzit de la mai multe prietene ca da rezultate, asa ca m-am hotarat sa incerc si eu, nu am nimic de pierdut. Momentan am intrerupt vitaminele si inca ma mai gandesc daca o sa le reiau sau nu”, ne-a declarat vedeta.



'Vreau urgent un copil>>
Cristina si sotul sau, Alin, se chinuie de cateva luni bune sa conceapa un copil, dar nu par sa aiba sorti de izbanda.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.