Intrebata de Cristian Brancu, la emisiunea „Agentul VIP" de pe Antena 2, ce si-a cumparat frumos in vacanta din America, Elena Udrea a dat un raspuns ciudat: „O broasca testoasa superba din plus".

Deci nu „o broasca testoasa haioasa din plus", nu „o broasca testoasa simpatica din plus", ci una „superba". Avind in vedere ca n-am mai auzit pe nimeni pina acum sa foloseasca adjectivul „superb" pentru a caracteriza un maimutoi din plus, mi-e destul de clar ca obiectul pe care si l-a luat doamna Udrea are legatura cu moda. Deci anul asta ori ne vom imbraca in broaste testoase din plus, ori ne vom incalta cu ele, ori le vom folosi pe post de poseta (cu exceptia lui Moni Columbeanu, care si le va pune pe cap), ori ni le vom atirna la git sau in urechi.

La revista presei de la matinalul B1 TV, am auzit urmatoarea stire legata de casatoria nu stiu carei vedete: „La nunta el va veni c-o parapanta, iar ea va iesi din spuma valurilor".

Dincolo de conotatiile cuvintului „parapanta", asupra carora n-o sa ma opresc, as vrea sa remarc concursul de originalitate din showbizul romanesc, la capitolul „pirostrii". Unii vin cu elicopterul la biserica, altii se cununa in avion, altii isi leaga vietile in piscina, iar acum urmeaza sa se bifeze si scenariul in care el vine cu parapanta, iar ea iese din spuma marii. Asta inseamna ca, dupa ei, nimeni nu va mai putea veni cu parapanta sau va iesi din spuma, fara sa fie suspectat de lipsa de originalitate.

Noroc ca exista insa chestii care inca nu s-au facut. De exemplu, nici o mireasa n-a intrat inca in biserica la volanul unui motostivuitor, in timp ce ginerele iesea, in costum de scafandru, dintr-un butoi cu zeama de muraturi.