Tarom ar putea inchiria aeronave din 2008 Tarom analizeaza posibilitatea inchirierii pe termen lung, din 2008, a unor aeronave, pentru a opera noi curse, datorita cresterii numarului de pasageri, a declarat purtatorul de cuvant al companiei, Ma

Tarom ar putea inchiria aeronave din 2008 Tarom analizeaza posibilitatea inchirierii pe termen lung, din 2008, a unor aeronave, pentru a opera noi curse, datorita cresterii numarului de pasageri, a declarat purtatorul de cuvant al companiei, Madalin Tudor. "Tarom estimeaza ca, la finele anului, va inregistra 1,8 milioane pasageri, cu circa 500.000 de pasageri mai multi comparativ cu anul trecut", a spus Tudor. De asemenea, Tarom opereaza din toamna curse noi, precum Sibiu - Viena, si va lansa din decembrie curse de la Cluj catre Londra si Barcelona. (Rompres)

Rebranding la DaimlerChrysler Automotive Importatorul autorizat al marcii Mercedes Benz, DaimlerChrysler Automotive Romania, si-a schimbat denumirea in Mercedes-Benz Romania, ca urmare a deciziei actionarilor de a modifica titulatura diviziei producatoare de autoturisme a grupului Daimler in Mercedes-Benz Cars. Compania isi va muta pana la sfarsitul lunii majoritatea biroului intr-un sediu nou, se arata intr-un comunicat al importatorului. (Mediafax)

Rompetrol a scumpit carburantii Rompetrol a majorat preturile carburantilor comercializati in statiile proprii de distributie cu trei bani pe litru, iar noile tarife sunt valabile pentru perioada 5-11 noiembrie, a anuntat, ieri, compania. Astfel, benzinele Premium euro 4, Efix Benzina 95 si Euro Super 98 fara plumb vor costa 3,41 lei/litru, 3,4 lei/litru, respectiv 4 lei/litru. In urma cresterii preturilor, motorina Efix Diesel va putea fi achizitionata pentru 3,39 lei/litru, iar motorina Super Euro 5 va costa 3,68 lei/litru. (Mediafax)

Electroputere se vinde azi Presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, semneaza, astazi, la Craiova, contractul de privatizare a fabricii Electroputere cu firma Al Arrab Contracting Company din Arabia Saudita. Directorul Electroputere, Cornel Mondea, spune ca „toata lumea se asteapta la conditii mai bune de munca". Delegatia saudita care va fi prezenta la semnarea contractului este asteptata astazi la ora 11.00. Valoarea totala a tranzactiei este de aproximativ 120 milioane de euro, fiind incluse toate investitiile care vor fi facute in societate. (Irma Huculici)

Evaluarea agriculturii de catre CE, pozitiva Romania a indeplinit cerintele CE privind implementarea si functionarea sistemelor soft la APIA, iar in privinta masuratorilor din teren va prezenta o forma acceptabila Bruxelles-ului, caruia ii va prezenta si un plan de actiuni ulterioare, a declarat, ieri, seful Departamentului pentru Afaceri Europene, Adrian Ciocanea. El a subliniat ca Bucurestiul este capabil sa prezinte evaluarea inainte de data stabilita de Comisie. (NewsIn) Demisie la ANAF Bogdan Iulian Hutuca a fost eliberat din functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), prin decizie a premierului Calin Popescu Tariceanu. In decizia premierului se arata ca eliberarea din functie a lui Hutuca a fost operata la cererea acestuia.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.