Extenuat. Vedeta Pro TV nu mai are timp nici sa se odihneasca din cauza serialului "Anticamera",la care lucreaza cate 14 ore pe zi In afara de filmarile de la studiourile Buftea, Florin Calinescu mai este solicitat si cu slujba de director la Teatru
Extenuat. Vedeta Pro TV nu mai are timp nici sa se odihneasca din cauza serialului "Anticamera",la care lucreaza cate 14 ore pe zi In afara de filmarile de la studiourile Buftea, Florin Calinescu mai este solicitat si cu slujba de director la Teatrul Mic. In plus, acesta a trebuit sa se ocupe si de editia speciala de Revelion, pe care a prezentat-o impreuna cu Smiley. Ca sa scape de oboseala acumulata, vedeta a fugit cateva zile la Brasov, unde detine o casa de vacanta. "Inainte, cand ma duceam la munte, ma cazam la hotelurile lui George Copos. Dar, dupa 2-3 saptamani de stat acolo, mi-am dat seama ca e mai rentabil sa-mi cumpar o casa. Oricum, toate vacantele mi le petrec in tara, asa ca a meritat investitia", a povestit amuzat Florin Calinescu. Desi singura interventie televizata din ultimul timp a fost in noaptea dintre ani, vedeta este foarte ocupata cu filmarile la serialul "Anticamera", in care sunt parodiate diverse personaje din viata politica si care trebuia sa fie difuzat la Pro TV din octombrie 2007. "Initial, am luat filmul ca pe o productie facila si, pe parcurs, ne-am dat seama ca e treaba serioasa. Numai castingul a durat trei luni de zile. Lucrez o zi intreaga la acest film si nu apuc sa dorm decat 3-4 ore pe noapte", a declarat Florin Calinescu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.