Dintre toate statiunile de pe Valea Prahovei, Busteniul are cea mai buna partie de schi. Maine va avea loc Festivalul de Iarna Coca-Cola - Kalinderu. Dimineata se va organiza un concurs pentru copii, iar de la 12:00 va avea loc un concert cu trupel

Dintre toate statiunile de pe Valea Prahovei, Busteniul are cea mai buna partie de schi. Maine va avea loc Festivalul de Iarna Coca-Cola - Kalinderu. Dimineata se va organiza un concurs pentru copii, iar de la 12:00 va avea loc un concert cu trupele Animal X, Haiducii si Heaven.

Daca s-ar face un clasament al celor mai aglomerate zone montane, Valea Prahovei ar iesi lider detasat. In fiecare week-end, mii de schiori se inghesuie pe cateva partii. Ninsoare nu s-a mai vazut pe la Predeal sau Sinaia de cateva saptamani. In consecinta, nu se mai poate spune ca starea partiilor de schi este chiar foarte buna. Cine se incapataneaza sa mearga in continuare pe Valea Prahovei pe motiv ca si-a facut deja rezervare sau ca e mai aproape de casa trebuie sa stie ca cele mai bune conditii de schi sunt la Busteni. "Am facut zapada artificiala de fiecare data cand am avut ocazia. Nu avem nici o piatra pe partie, nu e gheata deloc. E totul perfect! Acum asteptam sa vina cat mai multa lume", a descris Mihai Dobre, administratorul de la Kalinderu, felul in care se prezinta cea mai buna partie de pe Valea Prahovei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.