Chef. Petrecerile au loc duminica, in clubul frecventat la Cluj de surorile Cheeky Girls Un patron clujean a gasit o metoda simpla de a atrage clientii, introducand in program, in fiecare duminica noaptea, in locul unui costisitor numar de stripteas
Chef. Petrecerile au loc duminica, in clubul frecventat la Cluj de surorile Cheeky Girls Un patron clujean a gasit o metoda simpla de a atrage clientii, introducand in program, in fiecare duminica noaptea, in locul unui costisitor numar de striptease, un concurs tematic pe bani, care premiaza tinerele imbracate cel mai sumar. Fetele se inghesuie pe scena din mijlocul localului si, cel mai adesea, renunta de tot la haine, dezvaluindu-se in toata splendoarea, fara inhibitii. Patronul Gyori Csaba considera ca nu este nimic ilegal in aceasta maniera de amuzament si ca este o buna metoda de marketing, care atrage clientii. Localul este amplasat in zona ultracentrala a orasului, in cladirea unei foste brutarii, peste drum de prefectura. Atunci cand vin acasa, celebrele surori Gabriela si Monica Irimia, cunoscute drept "Cheeky Girls", sunt vazute in acest club, preferat de fratele lor, Sergiu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.