L-a violat pe baiatul familiei la care era in vizita. Politistii braileni ancheteaza cazul lui Stefan Popa, de 53 de ani, acuzat ca l-a violat pe Mihaita I., de 10 ani. Ancheta a relevat faptul ca barbatul, aflat in vizita la familia micutului, a pr
L-a violat pe baiatul familiei la care era in vizita. Politistii braileni ancheteaza cazul lui Stefan Popa, de 53 de ani, acuzat ca l-a violat pe Mihaita I., de 10 ani. Ancheta a relevat faptul ca barbatul, aflat in vizita la familia micutului, a profitat de plecarea parintilor acestuia de acasa si l-a violat. Incendiu devastator in Ghencea. Patru case si anexele lor au fost distruse de flacari, ieri dimineata, in zona Ghencea din Capitala. Focul a pornit de la o magazie si s-a extins foarte rapid, din cauza vantului puternic. Pompierii au declansat o ancheta si incearca sa afle cauza incendiului. Televiziunile se bat pe show-ul lui Mutu. Emisiunea care il va avea erou pe Adrian Mutu a starnit interesul principalelor posturi de televiziune din Romania. "Briliantul" a fost de acord sa fie filmat, timp de trei luni, pentru suma de doua milioane de dolari. Singurul post important care nu a intrat in cursa pentru difuzarea "Mutu-Show" este Pro TV. Arme letale pentru politistii comunitari timisoreni. Politistii comunitari din Timisoara vor primi, in cel mult sase saptamani, pistoale cu munitie letala. Acestia s-au plans ca au de-a face cu infractori periculosi, carora nu le pot face fata cu spray-ul paralizant si cu electrosocul, pe care le au in dotare in prezent. Un adolescent s-a sinucis in fata prietenilor. Un tanar de 17 ani din Petrila a murit, luni noapte, sub privirile prietenilor, dupa ce a consumat bauturi alcoolice si s-a aruncat de la etajul noua al blocului in care locuia. Anchetatorii sustin ca tanarul suferea de o depresie cauzata de faptul ca tatal sau era mort, iar mama sa era bolnava psihic. Invazie de rromi sarbi la granita. Politistii de frontiera timisoreni au prins, ieri, 24 de cetateni sarbi de etnie rroma, printre ei aflandu-se 10 minori, care incercau sa treaca ilegal granita cu Romania. Numarul transfugilor sarbi care au patruns in tara noastra in ultimele doua saptamani si au solicitat statutul de refugiat a ajuns, astfel, la 85. Violata trei ore incontinuu, de 5 barbati. Cinci tineri din comuna satmareana Sauca au sechestrat si apoi au violat pe rand, timp de trei ore, o minora de numai 14 ani, sub privirile unui alt adolescent de 17 ani, care a refuzat sa participe. Violul s-a produs duminica, in grajdurile abandonate ale fostului CAP din localitate, iar agresorii sunt cercetati acum in stare de libertate. Remorcher scufundat in Dunare. Un remorcher care efectua lucrari de consolidare a stalpilor de dirijare pe Dunare, in amonte de Barajul Portile de Fier I, s-a scufundat, luni noapte, din cauza vantului puternic. Pe remorcher nu se afla nicio persoana, echipajul fiind pe o barja care insotea nava.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.