Garda de Mediu
Cutremur in Garda Nationala de Mediu. Potrivit unei decizii a comisarului-sef Octavian Popa (foto), comisarii care vor sa ramana in functii de conducere vor trebui sa treaca un examen pentru a-si pastra posturile. Decizia
Garda de Mediu
Cutremur in Garda Nationala de Mediu. Potrivit unei decizii a comisarului-sef Octavian Popa (foto), comisarii care vor sa ramana in functii de conducere vor trebui sa treaca un examen pentru a-si pastra posturile. Decizia apartine comisarului-sef Octavian Popa, liberal, fost pedagog la un liceu din Tulcea, numit la Garda de Mediu exclusiv pe criterii politice. Desi Garda s-a reorganizat in ultimii trei ani de mai multe ori, Popa propune acum o noua reorganizare. Mai multi comisari judeteni au fost anuntati prin scrisori ca posturile lor au fost vacantate si se va organiza concurs, la care pot participa si ei. Asta desi nici unul dintre comisari nu a fost asnuntat ca este eliberat din functie. Comisarii vizati de sustinerea acestui nou concurs au sustinut examen pentru posturile pe care le ocupa. Multi dintre ei se plang ca masura este menita sa politizeze complet Garda de Mediu, doar membrii PNL urmand, in viziunea lor, sa mai ramana comisari. Octavian Popa nu are nici o pregatire, nici in domeniul protectiei mediului si nici juridica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.