Alina Alexandru Stela Popescu a petrecut la sfarsitul anului trecut o saptamana la New Delhi, cu ocazia unui festival de teatru pentru tineret. Pe langa munca, actrita a gasit timp si pentru vizitarea obiectivelor turistice. In decursul acestor plim
Alina Alexandru Stela Popescu a petrecut la sfarsitul anului trecut o saptamana la New Delhi, cu ocazia unui festival de teatru pentru tineret. Pe langa munca, actrita a gasit timp si pentru vizitarea obiectivelor turistice. In decursul acestor plimbari, ea s-a aratat foarte amuzata de traficul din capitala Indiei. "Pe bulevardul central, la semafor vedeai aliniati: un magar, doua biciclete, o motocicleta, un Mercedes si o camila", a povestit amuzata vedeta. Stela Popescu s-a integrat si ea in peisaj si a dat o tura prin oras calare pe un elefant, incurajata si de faptul ca animalul era frumos imbracat. Actrita nu a plecat din New Delhi fara cateva suveniruri. "Desi totul era foarte scump, am reusit sa-mi cumpar un sari si un panjab, obiecte vestimentare traditionale". Pentru ca mancarea locala era foarte condimentata, artista nu s-a atins de ea. In schimb, a mancat de cateva ori la Ambasada Romaniei si la restaurantele cu specific european. Stela Popescu s-a aratat uimita si de nivelul de trai scazut al localnicilor, comparativ cu luxul din hoteluri. De asemenea, ea a precizat ca nicaieri in lume nu a mai vazut o tara unde contrastele sunt atat de puternice. "Gasesti mizerie multa acolo, dar si o multime de flori pe strada. Sunt foarte multi oameni dotati cu inteligenta, dar si multi analfabeti", a mai declarat vedeta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.