Optimisti. Fratii lui Johann Keller spera ca venirea lor in Romania sa-i determine pe sotii disparuti sa renunte la gandul calugaririi, daca se dovedeste ca acestia s-au ascuns, intr-adevar, intr-o manastire Politistii din intreaga tara au continuat
Optimisti. Fratii lui Johann Keller spera ca venirea lor in Romania sa-i determine pe sotii disparuti sa renunte la gandul calugaririi, daca se dovedeste ca acestia s-au ascuns, intr-adevar, intr-o manastire Politistii din intreaga tara au continuat, ieri, cautarile sotilor Keller si a fiului lor, Dennis, disparuti la sfarsitul anului trecut pe teritoriul tarii noastre. Fratele Mariei Keller, Dan Savu, sustine ca rudele lui Johann, aflate in Germania, vor veni in Romania pentru a da o mana de ajutor anchetatorilor. "Fratii lui Johann sunt dispusi sa vina in Romania in cazul in care cumnatul meu nu va fi gasit in urmatoarele zile. Eu tin legatura cu rudele mele de acolo si mi-au spus ca nu vor sa dea declaratii presei din Romania din simplul fapt ca nu stiu prea bine limba romana si unele aspecte ar putea fi intelese total gresit", ne-a spus Dan Savu. Politistii timiseni au urmat, in ancheta, si pistele oferite de CANCAN, luand in considerare declaratiile pe care Dan Savu si preotul Stefan Marcu le-au facut pentru ziarul nostru, zilele trecute. Din informatiile adunate pana acum de la rudele si prietenii familiei Keller din Romania, acestia s-ar ascunde la o manastire din nordul Moldovei sau din Maramures. Cunoscutii lui Johann si ai Mariei sustin ca aceasta ar fi devenit extrem de credincioasa in ultima perioada, mai ales dupa ce a participat la slujba de inmormantare a tatalui ei, decedat in vara anului 2007. Fratii Mariei din Timis sunt siguri ca disparutii isi vor face aparitia in curand, mai ales ca surse din randul politiei sustin ca acestia nu mai au niciun ban in cont, ultima retragere facandu-se in data de 8 ianuarie 2008.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.