Transferul lui Ionut Mazilu si absenta unor importuri serioase i-au adus pe Mircea Rednic si George Copos in pragul unui conflict.

Patronul Rapidului si-a propus sa urmeze modelul Gigi Becali, implicandu-se serios in activitatea Rapidului
Transferul lui Ionut Mazilu si absenta unor importuri serioase i-au adus pe Mircea Rednic si George Copos in pragul unui conflict.

Patronul Rapidului si-a propus sa urmeze modelul Gigi Becali, implicandu-se serios in activitatea Rapidului. Nici un transfer nu se mai face fara acordul patronului, Rednic fiind avertizat ca trebuie sa garanteze pentru fiecare jucator pe care il aduce. Antrenorul este extrem de nemultumit ca nu mai are mana libera la transferuri, dupa ce si-a petrecut vacanta de iarna urmarind mai multi jucatori, astfel ca doreste sa aiba o discutie lamuritoare cu patronul. Marul discordiei intre cei doi il reprezinta atacantul Salou, dorit insistent de tehnician, dar care nu il convinge pe patron. Copos doreste un atacant de top, dar sa nu coste foarte mult, preferand jucatori aflati la final de contract. “Incercam sa aducem numai jucatori care ne pot ajuta cu adevarat sa ajungem in Liga Campionilor. Nu aducem fotbalisti de dragul de a-i aduce. Antrenorul tebuie sa garanteze pentru fotbalistii pe care ii propune”, a declarat George Copos, care a primit numeroase sugestii de la fani in legatura cu destinatia banilor obtinuti pe Ionut Mazilu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.