Nu sunt dovezi ca Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA) a avut o implicare in cazul interceptarii discutiilor telefonice dintre procurorul Nastasiu si omul de afaceri sirian Omar Hayssam, a anuntat, marti, ministrul Cristian David,
Nu sunt dovezi ca Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA) a avut o implicare in cazul interceptarii discutiilor telefonice dintre procurorul Nastasiu si omul de afaceri sirian Omar Hayssam, a anuntat, marti, ministrul Cristian David, prezent la bilantul pe 2007 al Jandarmeriei Romane.

"Pana la acest moment nu avem elemente care sa conduca la ideea ca MIRA a avut o implicare in acest dosar", a declarat Cristian David, raspunzand unor intrebari legate de solicitarea facuta de presedintele Comisiei de control al activitatii Serviciului Roman de Informatii (SRI), Radu Stroe, privind cazul interceptarilor.

Institutiile care privesc securitatea nationala nu si-au exprimat niciun punct de vedere clar in legatura cu stenogramele omului de afaceri sirian Omar Hayssam, a acuzat, sambata, presedintele Comisiei Serviciului Roman de Informatii (SRI), Radu Stroe. Acesta a cerut Serviciului Roman de Informatii (SRI) date si informatii privind pasaportul fals cu care Omar Hayssam ar fi parasit tara, informatii privind identitatea "Profesorului" din convorbiri, cat si date referitor la pasajele legate de comisia de control a SRI.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.