Unei imigrante din Maroc i s-a retras permisul de sedere in Italia pentru ca si-a pierdut locul de munca, din cauza faptului ca era gravida. Femeia locuieste in Milano si a decis sa conteste actul de retragere a permisului in instanta, considerandu-l

Unei imigrante din Maroc i s-a retras permisul de sedere in Italia pentru ca si-a pierdut locul de munca, din cauza faptului ca era gravida. Femeia locuieste in Milano si a decis sa conteste actul de retragere a permisului in instanta, considerandu-l injust, relateaza cotidianul „Il Giorno".

Marocana, in varsta de 37 de ani, locuieste in Italia de 15 ani. Aceasta asteapta al doilea copil, avand deja o fetita care a ajuns la varsta sa mearga la scoala. Insa, din cauza concedierii pe motivul graviditatii sale, femeia si-a pierdut si permisul de sedere, prin urmare copilul ei nu poate fi inscris la cursurile scolare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.