Ne enerveaza infiorator aia de miros a bautura dimineata, in lift. Va inchipuiti ce aroma placuta imprastie indivizii in jurul lor!  
Ne enerveaza barbatii care se imbraca in geci de fas, sau de doc, cu blanita la gluga. N
Ne enerveaza infiorator aia de miros a bautura dimineata, in lift. Va inchipuiti ce aroma placuta imprastie indivizii in jurul lor!
Ne enerveaza barbatii care se imbraca in geci de fas, sau de doc, cu blanita la gluga. Noi stim ca asta e moda, dar lasati-o mai moale, mai baieti!
Ne enerveaza ceva de speriat edilii care au promis marea cu sarea, dar au uitat sa mai ridice zapada din sectorul pe care-l pastoresc! Se stiu ei care sunt!
Ne scoate din sarite chestia asta cu cresterea euroiului. Chiar nu se poate face nimic pentru a mai stopa oleaca cresterea monedei europene, care ne influenteaza atat de mult vietile?
Ne enerveaza curele de slabire! Pai ce viata normala mai e si asta sa stai mereu cu grija caloriilor, cu ochii pe ceas sa nu cumva sa iei cina mai tarziu de ora 19:00 si sa nu poti manca un snitel ca-ti cresc trigliceridele?
Ne enerveaza noua gaselnita a RADET de a obliga asociatiile de proprietari sa-si monteze repartitoare de caldura. De cand cu ceasurile astea e mai frig in casa decat inainte. Si stiti de ce? Pentru ca vecinul tine robinetul la “2” si peretii sunt reci!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.