Cuplu. Actrita si partenerul ei de viata profita de zilele libere si dorm impreuna mult, pana spre seara Fosta coprezentatoare a lui Dan Capatos de la matinalul Antenei 1, actrita Cristina Cioran, a avut de furca serios cu oboseala la sfarsit de an.
Cuplu. Actrita si partenerul ei de viata profita de zilele libere si dorm impreuna mult, pana spre seara Fosta coprezentatoare a lui Dan Capatos de la matinalul Antenei 1, actrita Cristina Cioran, a avut de furca serios cu oboseala la sfarsit de an. Angajata in filmarea mai multor emisiuni pentru zilele de Craciun si Revelion, blonda a ramas mult in urma cu programul de somn, motiv pentru care zilele libere si le-a rezervat exclusiv dormitului. In aceasta "misiune" i s-a alaturat si iubitul ei, care era, se pare, cel putin la fel de extenuat ca si ea. Aparent, cuplul isi facuse chiar o mica rutina din dormitul in timpul zilei, orice tentativa a unui tert factor de a le tulbura acest obicei fiind rapid suprimata. Tot cu "refuz" a fost tratat, in prima faza, si colegul de trust al Cristinei, Liviu Stanciu, care a incercat sa intre in direct prin telefon cu ea in timpul emisiunii sale, "VDTV" de la Antena 3. Dupa ce echipa tehnica a reusit sa stabileasca totusi legatura cu ea, pe fir "a intrat" neanuntat si iubitul acesteia, care striga la ea sa inchida telefonul, pentru ca il deranjeaza si nu poate sa doarma. Usor jenata de situatie, Cristina a explicat in direct ca ea si iubitul ei dorm ziua si ca, de obicei, nu raspund la telefoane pana dupa-amiaza. Actrita a marturisit ca se bucura, intr-un fel, ca nu va mai prezenta matinalul, pentru ca era cumplit de chinuita de faptul ca trebuia sa se trezeasca in fiecare zi inainte de ora 05.00 dimineata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.