Un patron din Bistrita-Nasaud a fost amendat de politisti cu o suma de cinci ori mai mare decat cea de care a fost jefuit, pentru ca nu isi dotase magazinul cu sistem de alarma. Barbatul a reclamat, vineri, la politie ca cineva i-a spart magazinul m
Un patron din Bistrita-Nasaud a fost amendat de politisti cu o suma de cinci ori mai mare decat cea de care a fost jefuit, pentru ca nu isi dotase magazinul cu sistem de alarma. Barbatul a reclamat, vineri, la politie ca cineva i-a spart magazinul mixt amplasat in curtea casei sale din localitatea Domnesti si i-a furat 400 de lei din casa de marcat. La fata locului, politistii au constatat, insa, ca patronul magazinului trebuie sa fie amendat cu 2.000 de lei, suma de cinci ori mai mare decat cea care i-a fost sustrasa, fiindca nu si-a montat sistem de alarma in magazin. Hotul este un tanar de 17 ani din localitate si a fost prins imediat de politisti. El si-a recunoscut fapta, restituind integral suma furata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.