Ruptura. Fostul lider interlop ar fi aflat ca "Luceafarul huilei" l-a turnat la Parchet in legatura cu o "recuperare" din Arad Celebra prietenie dintre Fane Spoitoru si Miron Cozma, fosti colegi de celula la Penitenciarul Rahova, s-a rupt dupa ce fo
Ruptura. Fostul lider interlop ar fi aflat ca "Luceafarul huilei" l-a turnat la Parchet in legatura cu o "recuperare" din Arad Celebra prietenie dintre Fane Spoitoru si Miron Cozma, fosti colegi de celula la Penitenciarul Rahova, s-a rupt dupa ce fostul sindicalist din Valea Jiului l-ar fi tradat pe liderul interlop la Parchet. Cu toate ca acestia nu-si mai vorbesc, au preferat sa pastreze discretia cu privire la faptul ca au rupt legaturile. Surse din anturajul celor doi sustin ca disensiunea s-a rezumat la "o discutie" pasnica, mai ales ca intre ei exista si legaturi de rudenie. In acest sens, Cozma si fosta lui concubina, cantareata Marilena Nitu, i-au nasit, intre zidurile inchisorii Rahova, pe Ion Titisor, alias Spoitoru, si actuala lui sotie, Elena. Potrivit unor surse care au preferat sa-si pastreze anonimatul, ruptura dintre Cozma si Spoitoru isi are radacinile in dosarul Camatarilor. Procurorii care conduceau ancheta au descoperit, la vremea respectiva, ca numele celor doi s-au intersectat cu ale fratilor Camataru intr-o afacere din Arad. Era vorba despre o disputa izbucnita intre administratorii unui combinat. Unul dintre acestia ar fi apelat la Nutu si Sile Camataru, in timp ce al doilea, o femeie, a cerut sprijinul lui Fane Spoitoru. La randul sau, Spoitoru l-ar fi contactat pe Cozma si i-ar fi cerut sa-l sprijine cu mai multi batausi din Petrosani. Intrebat de procurori in legatura cu acest caz, Miron Cozma ar fi spus in ancheta ca nu are nicio legatura si ar fi indrumat autoritatile spre finul sau, in ideea ca bataile si recuperarile ar fi specialitatea acestuia. Pozitia lui Cozma ar fi ajuns si la urechile lui Spoitoru care, din acel moment, ar fi decis sa rupa orice prietenie cu fostul lider al minerilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.