Un pensionar bucurestean, fost politist in cadrul Biroului Judiciar al Sectiei 9 a reusit, cu doua zile in urma, sa imobilizeze un spargator de masini care, ajutat de un complice, opera in zona Patinoarului "Mihail Flamaropol". Potrivit anchetatoril
Un pensionar bucurestean, fost politist in cadrul Biroului Judiciar al Sectiei 9 a reusit, cu doua zile in urma, sa imobilizeze un spargator de masini care, ajutat de un complice, opera in zona Patinoarului "Mihail Flamaropol". Potrivit anchetatorilor, fostul politist a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat ca doi indivizi forteaza portierele autoturismelor aflate pe trotuar. Imediat, in zona a fost trimis un echipaj care l-a gasit pe fostul politist, in timp ce se lupta cu cei doi hoti. La aparitia masinii cu girofar, acestia au fugit si numai unul a mai putut fi prins si imobilizat, cel de-al doilea reusind sa-si piarda urma printre blocuri.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.