Inventii. De frica sa nu fie internata la balamuc, cantareata isi minte familia ca ar pleca in Hawaii sau in Barbados Teama ca ar putea ajunge din nou la spital, internata fara voia ei, dar cu acordul intregii familii, a facut-o pe Britney Spears sa
Inventii. De frica sa nu fie internata la balamuc, cantareata isi minte familia ca ar pleca in Hawaii sau in Barbados Teama ca ar putea ajunge din nou la spital, internata fara voia ei, dar cu acordul intregii familii, a facut-o pe Britney Spears sa recurga la minciuna. Astfel, cantareata le-a dat informatii false parintilor si jurnalistilor cum ca s-ar indrepta fie spre Hawaii, fie spre Las Vegas, fie spre Barbados, pentru a-si gasi linistea. Cum, insa, minciuna are picioare scurte, paparazzii aflati pe urmele ei au descoperit care este, de fapt, ascunzatoarea acesteia. Britney si fidelul ei companion din ultimele zile, fotograful Adnan Ghalib, au fost surprinsi in Mexic, in timp ce se cazau la hotelul Rosarito Beach. Imbracata in blugi si purtand eterna peruca roz, cantareata a rezervat un apartament care costa 235 de dolari pe noapte. Donald Trump vrea sa o ajute Crizele de isterie ale cantaretei, care pare sa-si fi pierdut complet uzul ratiunii, nu au ramas fara ecou. Miliardarul Donald Trump, de exemplu, a declarat public ca artista trebuie neaparat ajutata pana nu este prea tarziu. "Vad in ea o noua Anna Nicole Smith. Trebuie sa facem ceva pentru ea ca sa nu aiba parte de un sfarsit tragic si inainte de vreme", a declarat magnatul american.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.