Despartire. Prezentatorul Antenei 1 va avea o noua emisiune la Antena 1, fara frumoasa bruneta Artistul incepe anul 2008 cu o noua provocare. Incepand cu 17 ianuarie, el va prezenta la Antena 1 o noua emisiune de divertisment numita "Cultura moderna
Despartire. Prezentatorul Antenei 1 va avea o noua emisiune la Antena 1, fara frumoasa bruneta Artistul incepe anul 2008 cu o noua provocare. Incepand cu 17 ianuarie, el va prezenta la Antena 1 o noua emisiune de divertisment numita "Cultura moderna". De data aceasta, el va duce tot greul singur, deoarece Ramona Badescu, fosta sa partenera de la "Noaptea erorilor" a decis ca este momentul sa ia o pauza de televiziune. Noul show gazduit de Aurelian Temisan este o preluare a unui format international in care oameni obisnuiti se intrec in a-si demonstra calitatile artistice si perspicacitatea pentru a castiga 16.000 de lei. In fiecare editie, cantaretul se va ocupa de cinci concurenti talentati care vor incerca sa descopere identitatea unei celebritati misterioase, ascunsa intr-o cabina aflata pe platou. Vedeta Antenei 1 ii va provoca pe participanti sa cante, sa danseze sau sa spuna glume. De asemenea, ei vor putea interpreta scheciuri sau pot face numere de magie. In functie de cat de bine isi fac numarul, ei primesc permisiunea lui Temisan de a-i pune cateva intrebari prin care sa mai descopere indicii despre vedeta ascunsa si, automat, sa castige marele premiu. In paralel, Antena 1 va difuza prima editie din "Noaptea erorilor", prezentata de Ioan Isaiu si Delia Matache.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.