Refuz. Cantareata, propusa la un moment dat de TVR sa fie desemnata automat reprezentanta Romaniei, nu s-a inscris la preselectie Dupa eliminarea neasteptata a melodiei pe care a interpretat-o cu trupa Simplu la selectia nationala de anul trecut, An
Refuz. Cantareata, propusa la un moment dat de TVR sa fie desemnata automat reprezentanta Romaniei, nu s-a inscris la preselectie Dupa eliminarea neasteptata a melodiei pe care a interpretat-o cu trupa Simplu la selectia nationala de anul trecut, Andra parea favorita incontestabila pentru finala pe tara a Eurovision 2008. Mai mult, la un moment dat, postul public de televiziune inaintase chiar propunerea de a schimba regulamentul pentru a o putea desemna automat pe Andra reprezentanta Romaniei, telespectatorii urmand sa voteze doar melodia pe care aceasta ar fi urmat sa o interpreteze la concursul din Serbia. Inceputul de an a adus insa o rasturnare de planuri, cantareata care beneficia de toata aceasta sustinere hotarandu-se sa nu mai participe la Eurovision. Cu toate ca inscrierile au inceput de cateva zile, Andra nu se afla pe liste. Potrivit iubitului vedetei, prezentatorul Pro TV, Catalin Maruta, artista a renuntat, se pare, definitiv, la acest proiect. "Nu s-a inscris si nici nu prea cred ca o sa o faca, intrucat are alte prioritati anul acesta. Ea lucreaza la albumul ei de muzica usoara, pe care trebuie sa-l lanseze in curand", ne-a declarat amfitrionul emisiunii "Happy Hour", care ne-a precizat ca, de altfel, de cum a venit din vacanta cantareata a si intrat in studioul de inregistrari. Dan Manoliu a pierdut functia de director Asa cum ne-a obisnuit, concursul Eurovision se scalda si anul acesta in ape tulburi. Scandalul, inca mocnit, s-a iscat in jurul concursului de proiecte pentru Eurovision, despre care unele voci sustin ca nu a fost decat un pretext al conducerii TVR pentru a putea schimba directorul festivalului. Astfel, Dan Manoliu a predat, dupa multi ani, stafeta lui Ioan Duma. "Pai, a fost un concurs foarte lung, de pe 20 septembrie pana pe 20 decembrie, si a fost ales alt proiect. Deocamdata, ma abtin de la comentarii, dar o sa vina vremea cand o sa spun mai multe. Pana atunci, ma mai odihnesc si eu. Oricum, inlocuirea mea are legatura directa cu noua conducere a TVR", ne-a declarat Manoliu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.