Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a cerut, ieri, DNA sa confirme public existenta dosarului de abuz in serviciu al ministrului Varujan Vosganian, considerand acest fapt "un lucru extrem de grav, de natura sa perturbe bunul mers al unui minister vital p
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a cerut, ieri, DNA sa confirme public existenta dosarului de abuz in serviciu al ministrului Varujan Vosganian, considerand acest fapt "un lucru extrem de grav, de natura sa perturbe bunul mers al unui minister vital pentru starea economiei romanesti". Ziarul "Gandul" a relatat ieri, ca procurorii DNA urmeaza sa solicite sefului statului avizarea inceperii urmaririi penale impotriva ministrului Economiei, Varujan Vosganian, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice. Ministrul s-ar afla in vizorul DNA pentru acelasi dosar care-l priveste pe ex-ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, referitor la trecerea unei cladiri din administrarea Primariei Bucuresti, in cea a Postei. Biroul de presa al DNA a evitat sa raspunda daca ministrul Economiei, Varujan Vosganian, este vizat in ancheta "Posta Romana" sau in alta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.