Premierul israelian Ehud Olmert i-a daruit presedintelui american, George W. Bush, un sistem GPS pentru ciclism si un costum de ciclist, atunci cand cei doi au schimbat daruri. Olmert i-a daruit lui Bush, un impatimit al ciclismului, un costum de ci
Premierul israelian Ehud Olmert i-a daruit presedintelui american, George W. Bush, un sistem GPS pentru ciclism si un costum de ciclist, atunci cand cei doi au schimbat daruri. Olmert i-a daruit lui Bush, un impatimit al ciclismului, un costum de ciclist al nationalei israeliene, avand imprimat pe spate "George W. 43" (al 43-lea presedinte al SUA), si un rucsac de hidratare, a declarat un oficial israelian. Bush, al carui mandat de presedinte expira la sfarsitul acestui an, a mai primit un sistem GPS pentru biciclete, care include trasee din imprejurimile resedintei sale din Texas si rutele de ciclism din Israel. "Prietenului meu, George Bush, de la un atlet pentru alt atlet" este mesajul care apare pe GPS, alaturi de steagurile israelian si american. La randul sau, Bush i-a daruit lui Olmert, fan al fotbalului si faimos pentru ca alearga 10 kilometri zilnic, o minge de fotbal cu drapelurile celor doua tari, o geanta sport si butoni. George W. Bush se afla intr-un turneu istoric in Israel, prima in calitate de presedinte al SUA.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.