O masina a Politiei Comunitare din sectorul 2 Bucuresti a avariat grav patru autoturisme parcate pe o strada din cartierul Colentina, dupa ce a derapat din cauza poleiului. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a co
O masina a Politiei Comunitare din sectorul 2 Bucuresti a avariat grav patru autoturisme parcate pe o strada din cartierul Colentina, dupa ce a derapat din cauza poleiului. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a confirmat ca accidentul a fost produs de politistul comunitar Antonio Alexa care se deplasa pe Aleea Sinaia, dinspre strada Doamna Ghica catre soseaua Colentina, iar, la un viraj la stanga, din cauza vitezei si a poleiului a derapat si a avariat grav patru masini parcate pe marginea strazii. Politistul comunitar a fost sanctionat de Politia Rutiera cu patru puncte penalizare si trei puncte de amenda.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.