Solutie. Asasina si-a lasat victima in sant si a plecat spre casa, unde a aruncat cutitul in soba O femeie de 50 de ani din comuna gorjeana Aninoasa, proaspat iesita din inchisoare, si-a ucis cu sange rece vecinul, marti noaptea, enervata ca acesta
Solutie. Asasina si-a lasat victima in sant si a plecat spre casa, unde a aruncat cutitul in soba O femeie de 50 de ani din comuna gorjeana Aninoasa, proaspat iesita din inchisoare, si-a ucis cu sange rece vecinul, marti noaptea, enervata ca acesta i-a vorbit urat fiicei sale de 14 ani. Constantin Bimbai, de 27 de ani, se intorcea de la carciuma cand s-a intalnit pe strada cu Gheorghita Branisteanu, insotita de fata sa. Se pare ca, la un moment dat, a izbucnit o altercatie intre tanar si minora, iar mama fetei i-a sarit in aparare cu un cutit pe care l-a infipt in pieptul lui Bimbai. Speriata, criminala si-a lasat victima pe marginea drumului si a plecat acasa, ascunzand cutitul in soba. Gheorghita Branisteanu abia iesise din puscarie pentru ca, in urma cu trei ani, a vrut sa-si omoare concubinul. Acum este retinuta pentru savarsirea infractiunii de omor calificat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.