Revenire. Capitanul Stelei e pregatit sa-si ajute formatia sa ajunga pe primul loc. Zaharia, Croitoru, Badoi, Iacob si Cristocea raman acasa Lotul "ros-albastrilor" a facut, ieri-dimineata, vizita medicala. Toti jucatorii au fost prezenti, dar singu
Revenire. Capitanul Stelei e pregatit sa-si ajute formatia sa ajunga pe primul loc. Zaharia, Croitoru, Badoi, Iacob si Cristocea raman acasa Lotul "ros-albastrilor" a facut, ieri-dimineata, vizita medicala. Toti jucatorii au fost prezenti, dar singurul care a dat declaratii a fost Mirel Radoi. "Sunt sanatos acum. Putem sa fim iarasi echipa din anii trecuti. Avem ganduri marete, pe care sper sa le si realizam. Trebuie sa ne vedem de drumul nostru si sa castigam toate meciurile de acum incolo. Nu sunt eu in masura sa judec ce s-a gresit in tur, sunt altii care ne judeca pe noi", a spus capitanul Stelei. Dupa o scurta sedinta la palat, cu patronul, Adrian Ilie, Marius Lacatus si Valeriu Argaseala au mers la stadion, pentru a le comunica jucatorilor cine e sau nu in lot. Dorel Zaharia, Vali Badoi, Marius Croitoru si Vasilica Cristocea raman acasa, pentru a da curs ofertelor pe care clubul le are pentru ei, iar Victoras Iacob nu va merge la Oliva, fiind accidentat. Adrian Ilie a declarat ca Steaua se afla in discutii pentru doi atacanti de valoare, iar Gigi Becali este gata sa platesca sume importante pentru ei. "Incercam sa aducem jucatori de valoare. Se negociaza si facem tot posibilul sa-i aducem. Si Dino Eze (Gloria Buzau), este o prioritate pentru noi", a spus Cobra.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.