Cursa pentru a obtine nominalizarea la alegerile prezidentiale din SUA devine din ce in ce mai palpitanta. In tabara democrata, Hillary Clinton a fost pe punctul de a izbucni in lacrimi la o reuniune electorala in statul New Hampshire, unde este dev
Cursa pentru a obtine nominalizarea la alegerile prezidentiale din SUA devine din ce in ce mai palpitanta. In tabara democrata, Hillary Clinton a fost pe punctul de a izbucni in lacrimi la o reuniune electorala in statul New Hampshire, unde este devansata in sondaje de principalul contracandidat, Barack Obama. "Este ceva personal pentru mine... nu este numai o afacere politica... vad ce se intampla", a spus Hillary cu o voce tremuranda. Sotia fostului presedinte american Bill Clinton are si probleme cu finantarea campaniei, din cauza infrangerii suferite in statul Iowa la alegerile primare. Obama, in schimb, pare extrem de increzator in sansele sale de a deveni primul presedinte american de culoare, mai ales dupa ce a reusit s-o egaleze in sondaje pe Clinton.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.