Pe faza. Paparazzii Cancan au surprins-o pe vedeta intr-o clinica de chirurgie estetica din Timisoara Prezentatoarea emisiunii "Pe contre cu Ana Maria Prodan" de la Romantica si-a intrerupt vacanta brusc pentru a-si satisface un moft. Convinsa ca fe
Pe faza. Paparazzii Cancan au surprins-o pe vedeta intr-o clinica de chirurgie estetica din Timisoara Prezentatoarea emisiunii "Pe contre cu Ana Maria Prodan" de la Romantica si-a intrerupt vacanta brusc pentru a-si satisface un moft. Convinsa ca fermitatea sanilor sai a avut de suferit in ultimul timp, impresara de fotbalisti s-a hotarat, de pe o zi pe alta, sa faca un lifting chirurgical. Si pentru ca se afla in Belgia, s-a urcat in avion si a aterizat direct la Timisoara, la clinica esteticianului Tibi Bratu. Norocul Anei Maria a fost acela ca doctorul este un admirator de-al sau si a primit-o in sala de operatii fara programare. Chiar inainte de a i se face anestezia, Ana Maria a fost surprinsa de paparazzii Cancan in momentul in care a iesit la geam pentru o tigara. Interventia prin care aceasta a trecut, ieri, a durat doua ore si a costat-o pe Ana Maria 2.000 de euro. In ciuda faptului ca ar fi trebuit sa ramana internata in clinica macar doua zile, pentru evitarea eventualelor complicatii postoperatorii, prezentatoarea de la Romantica si-a rezervat deja biletul de avion catre Bucuresti pentru aceasta dupa-amiaza, la ora 17.00. Cu imaginea imbunatatita, Ana Maria Prodan este pregatita sa accepte o noua provocare pentru un pictorial sexy.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.