De la vizita medicala au lipsit internationalul nigerian Ifeanyi Emeghara, aflat in Ghana, unde va evolua la Cupa Africii, si mijlocasul Razvan Ochirosii, nerefacut dupa operatia la genunchi, el urmand sa-si continue tratamentul la Bologna.

De la vizita medicala au lipsit internationalul nigerian Ifeanyi Emeghara, aflat in Ghana, unde va evolua la Cupa Africii, si mijlocasul Razvan Ochirosii, nerefacut dupa operatia la genunchi, el urmand sa-si continue tratamentul la Bologna.


DISPONIBILIZATI. Tot ieri au fost anuntate si numele jucatorilor pusi pe lista de transferuri, care nu vor face deplasarea azi, in cantonamentul de la Valencia. Acestia sunt Dorel Zaharia, Vasilica Cristocea, Valentin Badoi si Marius Croitoru. In Romania va ramane si Victoras Iacob, care acuza probleme medicale la nas. Desi nu se doreste o despartire de el, se pare ca atacantul nu mai vrea el sa ramana in Ghencea. Zaharia, Cristocea, Iacob si Croitoru ar putea ajunge la Farul, gruparea constanteana fiind extrem de interesata sa-i transfere pe cei patru jucatori stelisti. Adrian Neaga, Petre Marin si portarul Andrei Vatca fusesera si ei trecuti pe lista celor opt jucatori pe care patronul Gigi Becali i-a catalogat ca fiind "fara valoare de Steaua", dar au fost inclusi in lotul care se va deplasa astazi in Spania. La vizita medicala de ieri au participat urmatorii jucatori: Robinson Zapata, Cornel Cernea, Cosmin Vatca - portari, Emil Ninu, Pawel Golanski, Ionut Rada, Dorin Goian, Eugen Baciu, Mihaita Nesu, Sorin Ghionea, Petre Marin - fundasi, Mirel Radoi, Eric Bicfalvi, Ovidiu Petre, Banel Nicolita, Mihaita Plesan, Florin Lovin, Vasilica Cristocea, Marius Croitoru, Valentin Badoi - mijlocasi, Valentin Badea, Nicolae Dica, Habib Habibou, Romeo Surdu, Victoras Iacob, Dorel Zaharia si Adrian Neaga - atacanti. "Partea mai grea a trecut, de acum sper sa fim sanatosi. Daca suntem sanatosi putem sa ne revenim si sa fim din nou echipa din anii trecuti", a declarat capitanul Mirel Radoi.
Habibou vrea gol la debutSingura achizitie de pana acum a gruparii din Ghencea, francezul Habib Habibou (foto) a acordat primul interviu pe site-ul oficial al Stelei. "Am ales Steaua deoarece este un mare club, cu o istorie bogata. A castigat Cupa Campionilor Europeni si a jucat in aceasta competitie si in ultimii doi ani. Am inteles ca atmosfera este superba si, din cate stiu, la fiecare meci vin intre 15.000 si 28.000 de fani. Mi-ar placea sa marchez la debut si sa-i fac fericiti pe suporteri. Sper sa castigam campionatul. Stiu ca Lacatus a fost un mare jucator si, mai ales, un mare atacant. Imi face placere, ca atacant, sa lucrez cu un antrenor care a jucat pe acelasi post", a declarat Habibou.
Sebastian Pinto va ajunge in SpaniaConform unor informatii publicate in presa spaniola, atacantul Sebastian Pinto de la Universidad de Chile, va ajunge, in cele din urma cu Real Madrid. Se pare ca jucatorul ar fi semnat deja cu madrilenii un contract cu clauze speciale, in functie de performante. Pinto ar urma sa fie trimis la echipa secunda, Real Madrid Castilla sau sa fie imprumutat in Primera Division, la Athletic Bilbao. Acesta poate evolua pentru gruparea basca pentru ca detine pasaport spaniol si cativa dintre predecesorii sai s-au nascut si au trait chiar la Bilbao. "Pinto nu era o prioritate pentru Steaua, este un jucator talentat dar nu cred ca putea sa solutioneze atacul Stelei", a declarat managerul Adrian Ilie.  Dino Eze, la schimb cu Cristocea si Croitoru?Anuntat ca sigur de patronul Gigi Becali, transferul in Ghencea al nigerianului Dino Eze (foto) de la Gloria Buzau nu este atat de sigur. Din cate se pare, ros-albastrii il vor pe african doar sub forma de imprumut, pentru sase luni, dar buzoienii nu agreeaza mutarea pentru ca jucatorului ii expira contractul exact in sase luni si risca sa il piarda gratis. Antrenorul Gloriei, Stefan Stoica, a declarat ca i-ar vrea in schimb pe Cristocea si Croitoru.
 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin