Plan. Familia Hirschfeld a aterizat in frigurosul Ardeal, din exoticele insule Hawaii Lars Hirschfeld a fost prezentat, in urma cu doua zile, ca noul portar al echipei CFR Cluj. Odata cu sosirea pe plaiuri ardelenesti a canadianului, s-a aratat la f
Plan. Familia Hirschfeld a aterizat in frigurosul Ardeal, din exoticele insule Hawaii Lars Hirschfeld a fost prezentat, in urma cu doua zile, ca noul portar al echipei CFR Cluj. Odata cu sosirea pe plaiuri ardelenesti a canadianului, s-a aratat la fata si frumoasa lui sotie, Natascha Francesca. Cei doi s-au casatorit recent, luna de miere gasindu-i in luxul exotic al insulelor Hawaii. Direct de acolo, familia Hirschfeld a venit la Cluj, pentru ca fotbalistul sa semneze intelegerea cu CFR. Pe langa interesul fata de infrastructura gruparii "visinii", Lars, acompaniat de sotia lui, si-a manifestat dorinta de a gasi o locuinta. Cuplul chiar a mentionat ca ia in calcul achizitionarea unei case, in eventualitatea in care vor gasi ceva frumos. Lars si Natascha sunt doua persoane cosmopolite. Daca portarul, cu parinti germani, vorbeste fluent limba lui Shakespeare, Goethe si Molierre, norvegiana bruneta Natascha are pasaport italian, cetatenie canadiana dobandita prin casatorie si cunostinte de engleza si franceza. Mai mult, sotia fotbalistului, in varsta de 24 de ani, se poate mandri si cu studii in domeniul finantelor. Este de asteptat ca, odata cu revenirea la Cluj, timida Natascha Francesca sa-si caute de lucru in orasul in care sotul va lucra pentru urmatorii trei ani si jumatate. Sotii productive Strainii de la CFR n-au stat cu mainile in san la Cluj. In timpul liber, s-au ocupat si de cresterea numarului de persoane din familie. E vorba de cinci sotii de fotbalisti care au nascut la Cluj sau sunt insarcinate, totul petrecandu-se in perioada in care jucatorii au locuit in Romania. CFR a inchis lista de transferuri Liderul clasamentului Ligii l, CFR Cluj, si-a facut plinul. Campania de transferuri s-a incheiat, ieri, dupa cum a anuntat presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan. Dupa Dorsin , Ruiz si Dubardier, cel in urma caruia s-a tras linie a fost portarul Hirschfeld.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.