Traficul prin Vama Giurgiu a fost reluat, in jurul orei 13.00, insa de desfasoara in continuare cu dificultate fiind inregistrate pe sensul de intrare in Romania 17 autocare si 43 de autoturisme, au declarat pentru NewsIn, autoritati din vama Giurgiu

Traficul prin Vama Giurgiu a fost reluat, in jurul orei 13.00, insa de desfasoara in continuare cu dificultate fiind inregistrate pe sensul de intrare in Romania 17 autocare si 43 de autoturisme, au declarat pentru NewsIn, autoritati din vama Giurgiu.

Potrivit acestora, utilajele de deszapezire actioneaza permanent in punctul de trecere a frontierei, insa din cauza viscolului interventiile acestora sunt ingreunate. In partea romana a vamii, la ora 14.00, cinci autoturisme si un camion asteptau sa primeasca acceptul vamesilor bulgari pentru a trece frontiera.

Azi dimineata, toate drumurile catre orasul Ruse, principalul port bulgare la Dunare si punct de frontiera cu Romania, au fost inchise.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.