Folosesc acest prilej, indiferent ce partid te-a propulsat in scaunul de piele fina pe care ti-ai pus comod, intru cimentare, curu' tau mare de libarca soioasa, ca sa-ti urez calduros sa te arza focu' pe mate si sa te
Folosesc acest prilej, indiferent ce partid te-a propulsat in scaunul de piele fina pe care ti-ai pus comod, intru cimentare, curu' tau mare de libarca soioasa, ca sa-ti urez calduros sa te arza focu' pe mate si sa te zvarcolesti in chinuri feroce. Bai, umflatule, sa le spui neamurilor tale la fel de prospere si puhave ca tine ca nu ai scos pe strazile din metropola lu' Peste decat juma' din masinile de deszapezire fiindca ar incurca traficul.


In primul rand, n-ai scos aproape nimic, fiindca trei sferturi din satu' cu ministri n-a vazut lama pe strada si, pe cale de consecinta, traficul nu exista. Totul e un haos, bai, filosof al lui "ar fi bine sa fie bine"!


In al doilea rand, trebuia sa scoateti nu 200 de masini din cele peste 400 disponibile, cum va laudati aiurea, ci 4000 sau 40000. Adica exact cate masini e nevoie si care sa are-n lung si-n lat, noaptea, umflatule, capitala de cacat pe care nu faceti altceva, voi, o gasca de afaceristi transpartinici, decat s-o spoliati.


In al treilea rand, bai, gusatule, eu, ca parte a pulimii care plateste impozite si taxe ca sa aveti voi de unde sa ciorditi gros, sa va duceti amantele la shopping si sa va spargeti in ceasuri de colectie si case cat scolile, te anunt ca nu ma intereseaza justificarile si lamentarile tale televizate de doi lei.


Muncesc ca un bou si va platesc voua constiincios toate birurile fara sa ma scuz in vreun fel ca v-as putea pericilita periodicitatea manglei. Motivatie care ma face, animalule, sa vreau infrastructura decenta, sa am strazi circulabile si trotuare pe care sa pot pune pasul. Deci eu nu vreau sa-ti mai aud vocea baritonala care ma roaga sa stau acasa, ci doresc actiune, adica sa vad naibii multimea de gunoieri si, la nevoie, functionarimea din primarii, la un loc, impingand in cozile lopetilor... 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.